Itprojects

Belastingdienst - Freelance Data Engineer (ZZP)

Posted Feb 1, 2023
Project ID: YIS 9127766
Location
Utrecht, Utrecht
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Mar 1, 2023
Ends: Sep 1, 2023
Payrate range
64 - 78 €/hr
Application Deadline: Feb 5, 2023 4:00 PM

Start datum: 01-03-2023

Richttarief: €77,50

Duur opdracht: min. 5 maanden



Voor onze partnerorganisatie, Belastingdienst, zijn wij op zoek naar een Data Engineer.

In deze rol ga je aan de slag in het Cluster MI binnen de afdeling Datafundamenten & Analytics (DF&A). Je inventariseert welke informatie er per geselecteerde keten nodig is, je brengt de processtappen per keten in beeld en ondersteund de ketenvoorzitter in het aangeven en formuleren van de stuurinformatievraag.

Het is van belang dat je kennis hebt van managementinformatie en vaardigheid in het toepassen hiervan op tactisch en strategisch niveau. Je hebt ervaring met het interpreteren van architectuur en applicatielandschappen. Je hebt kennis van datamodellering en ontwerpfuncties binnen IT. Deze kennis en vaardigheden ga je inzetten om managementinformatieproducten te bouwen.

Achtergrond:

Cluster MI is opgericht binnen DF&A om de binnen Programma MI/RM ontwikkelde MI producten en gestarte professionaliseringstrajecten voort te zetten. Dit moet leiden tot een informatievoorziening die voorziet in juiste, tijdige en volledige informatie die het management van de Belastingdienst in staat stelt daarmee te plannen, sturen en te verantwoorden en zowel de opdrachtgever als de eigenaar in staat stelt zijn taak uit te oefenen. Voor deze opdracht is werkervaring met het modelleren van data, bouwen, testen en implementeren van informatieproducten een vereiste. Het cluster werkt samen met diverse onderdelen van de Belastingdienst. De vaardigheid om afstemming te zoeken met stakeholders is onmisbaar.

  • Je hebt minimaal een afgeronde, relevante HBO opleiding;

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van Data;

  • Je hebt kennis van en ervaring met visualisatietools en dashboarding (pré);

  • Je hebt kennis van managementinformatie (pré).

Similar projects

+ Search all projects