Itprojects

Azure Platform Engineer (Freelance/ZZP)

Posted Apr 12, 2022
Project ID: ITJP00069292
Location
Utrecht
Duration
6 months
(Apr 18, 2022 - Oct 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
85 - 105 €/hr
Application Deadline: Apr 18, 2022 10:00 AM

We zijn op zoek naar een Azure Platform specialist die de verschillende squads kan ondersteunen bij inrichtingsvraagstukken in Azure om de projecten te kunnen draaien. Het inbrengen van kennis maar ook hands-on op pakken van activiteiten om te zorgen dat projecten kunnen starten in Azure of goede voortgang kunnen behouden. Vraagstukken liggen ook op het vlak van hybride oplossingen waarbij een deel nog on-premise draait en een deel in Azure. Vaak betreft het configuratie aanpassingen om bepaalde functionaliteit te kunnen gebruiken. Daarnaast dient de algemene volwassenheid en met name de security van het platform naar een hoger niveau getild te worden.

De specialist moet het leuk vinden om zijn kennis te kunnen delen en ondersteuning te leveren op meerdere fronten.

Kandidaat moet het leuk vinden om in een professionele maar complexe omgeving zaken te realiseren waarbij hij de verschillende afdelingen die daar voor nodig zijn actief benaderd. Denk aan platform teams en Cloud Competence Center.

Er zijn een aantal specialisten binnen het team met gedegen kennis maar we zoeken uitbreiding in capaciteit ivm het aantal projecten en de versnelling die we door willen maken richting de cloud. Ook een omgeving waar een de specialist zelf ongetwijfeld nog een hoop kan leren. We werken daarbij met de allernieuwste ontwikkelingen binnen Azure.

De kandidaat zal dus in mindere mate betrokken zijn bij de daadwerkelijke realisatie van nieuwe BI producten maar is echt iemand die er voor zorgt dat de teams vooruit kunnen door inbreng van kennis en het oplossen van impediments.

 

Skills:

• Gedegen ervaring met (architecturale keuzes) inrichting van Azure platformen in een data/Business Intelligence setting

• Ervaring met hybride inrichting van on-premise en cloud omgeving voor BI producten

• Ervaring met Synapse, ADF, VM configuratie, firewalls en DevOps pipelines inrichten

 

Persoonlijke eigenschappen

• Service gericht. Vraagbaakrol vervullen voor collega’s in team

• Analytisch sterk om complexe inrichtingsvraagstukken op te kunnen lossen

• In staat om te kunnen werken in een groot team (75FTE)

• In staat om verbinding te leggen met andere afdelingen om zaken voor elkaar te krijgen

• Nederlands is een verreiste

Similar projects

+ Search all projects